Lightronics-armatuur-realta-micro-content-1
Realta Micro

REALTA MICRO

STIJLVOLLE ENTREE

Het stijlvolle Realta Micro wandarmatuur wordt vooral gebruikt om entrees en voordeuren te verlichten. Het armatuur is geschikt voor onder meer scholen, ziekenhuizen, winkels en andere commerciële omgevingen. Realta Micro is ook leverbaar als draadloze SmartScan-versie, waarmee doelmatige verlichting wordt gecombineerd met energiebesparing. Het wandarmatuur is slagvast (IK10++) en waterdicht (IP66).

Beknopt overzicht
IP66 IK10pp Smartscan Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED

Toepassingen
Woningbouw, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Maakindustrie, Onderwijs, Gevel, Entree, Entree, Garderobe

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat

Behuizing
Aluminium

Lumenbereik
Van 243 tot 485

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-realta-micro-content-1

DE VOORDELEN VAN DE REALTA MICRO

TOTAALOPLOSSING

Met de Realta Micro kan een accent worden aangebracht in de buitenruimte. De aluminium bovenkap is afgewerkt met een polyester poedercoating in grafiet- of zilverkleur. Het armatuur is complementair aan de Realta, een grote armatuur voor toepassingen aan de buitengevel. Met de combinatie van Realta en Realta Micro wordt een totaaloplossing geboden.

Alternatieve armaturen

Stijlvolle verlichting

De Realta is als stijlvolle muurverlichting geschikt om ingangen en doorgangen van onder meer scholen, ziekenhuizen, bedrijfspanden en winkels aan te lichten. Het armatuur is ook toepasbaar voor mastbevestiging, voor verlichting van paden.

Compacte en elegante verlichtingsoplossing

Clara 90 is geschikt voor gangen, trappenhuizen, ontvangstruimtes, vergaderruimten en open kantoren. Het kleinste lid van de Clara-familie biedt een compacte en elegante, verticale verlichtingsoplossing.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)